61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor - Konyaspor maçı! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Ünal Karaman'ın takımı Trabzonspor ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor kozlarını paylaştı.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-0'lık skorla kazandı. Bordo mavililerin gollerini 76. dakikada penaltıdan Hugo Rodallega, 77'de Caleb Ekuban, 89'da Ogenyi Onazi kaydetti.

Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan, Konyaspor maçının ardından konuştu. Uğurcan, “Güzel bir oyun oynadık. 2 haftadır galip geliyorduk. Bugünde ilk yarıda sıkıntı çektik ama ikinci yarı güzel goller attık galip geldik. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz"' dedi. 

ONUR'UN ARDINDAN KALEYE GEÇMEK... 
Onur'un ardından kaleye geçmenin nasıl bir duygu olduğu sorulduğunda ise Uğurcan, "Şans geldi, şanslarımı iyi değerlendirmeye çalışıyorum. Hocam bana güvendi. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamaya çalışıyorum. ” ifadeleriyle yanıtladı. 
Takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu kaydeden Uğurcan, “Bizde de arkadaşlık üst düzeyde. Taraftarlarımız bize çok iyi destek veriyor. 
Sadi hocam çok büyük çok bana katkısı oldu. Buradayken. Alt yapıda çalıştım onunla çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.