61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

2015 yılında Trabzonspor’a Sportif Direktör olarak gelen Süleyman Hurma  Bordo Mavili takıma kazandırdığı Okay Yokuşlu  ile ilgili 61saat’e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Göreve gelir gelmez ilk iş olarak Okay Yokuşlu'yu Trabzonspor'a kazandıran Hurma Okay'ın daha ileride oynaması gerektiğini savundu.

Okay Yokuşlu’nun performansını sürekli takip ettiği kaydeden Hurma “Okay şu anda olması gereken performanstan daha geride. Okay benim için özel bir kişilik ve oyuncudur. Onu 16 yaşında 1 milyon vererek aldım. Eğer Okay’ı daha rahat bırakıp, aktif kullanılırsa daha faydalı olacaktır. Şu an sadece savunma yapıyor. Hücumu da kullanırsa Trabzonspor onu 30 milyon Euro’ya satar. Okay’a artık takım içerisinde bir statü verilmesi gerekiyor.  Bazılarının tahakkümü altında kalmamalı. Bir statü alması gerekiyor. Kendisini yıldız gibi hissederse ona öyle davranılırsa daha farklı bir Okay izleyebiliriz. Okay bahsettiğim gibi kullanılırsa her sezon 10 gol 10 asist yapabilir. Çok iyi şut atıyor, kafa vuruyor, pas atıyor.  

"DÜNYANIN EN İYİ ORTA SAHALARINDAN"
"Trabzonspor’da 4 Temmuz’da başladım. Benim dönemimde aldığım oyunculardan kulüp 10 milyon kazandı Okay bunun haricinde. İnşalllah daha başarılı olur. Evladım gibi seviyorum daha iyi bir futbolcu olacak. Olması gereken bir durum da değil bir iki sene daha gecikti, bana göre dünyanın en iyi orta saha oyuncularından bir tanesi. 16 yaşında onu aldım oynattım ondan daha çok Süper Lig’de forma giyen başka bir oyuncu mu var. " dedi.