Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu yönetiminde 7 ay yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Faruk Kanca görev yaptığı süre boyunca yaşadığı iki anısını paylaştı.

Trabzonspor hepimizin üst kimliğidir ifadelerini kullanan Kanca Ağaoğlu'nun Ünal Karaman düşmanı olarak gösterilmesinin yersiz olduğunu ifade etti.

Yaşadığı anıları paylaşan Kanca;

1-Yönetim Kurulu ilk toplantılarının birinde başkan " ....banka G. Müd. ile görüştüm şunu söyledi. Biz sizle bırakın görüşmeyi sizi bankanın önünden geçirmezdik. Çünkü hiçbir geliriniz yok. 2023 e kadar hepsi temlikli. Ama bakan bey arayınca görüşmek zorundayız dedi"

Ve böylece 80 milyon TL kredi çekilerek Sosa, Kucka, Burak, Novak vs gibi futbolcuların serbest kalması engellendi. Ve arkasından diğer destekler.(sponsorlar, loca satışları vs.)

2- Başkan ve asbaşkan hoca konusu için İstanbulda. Biz onlar hariç y. kurulu toplantısı yapıyor ve hoca konusunu konuşuyoruz.

Birçok hocanın ismi geçmesine rağmen Ünal hoca hiç konuşulmuyor. Ve başkan Ünal hoca için ısrar ederek ve bizleri de ikna ederek ona tarihi şansını veriyor ve alıp geliyor.

BUNLARI SİZLERDE BİLİN İSTEDİM.

Şimdi ise Ünal düşmanı ilan ediliyor.

Etmeyin arkadaşlar. Yazıktır, günahtır. Değerlerimize sahip çıkalım. Trabzonsporumuza zarar vermeyelim..." ifadelerini kullandı.