61SAAT SPOR SERVİSİ-  HASAN TÜNCEL

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisileri’nde yaptığı antrenmanla Ankaragücü mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü.

Günü çift antrenmanla geçiren Bordo Mavililer de sakatlığı bulunan Sosa salonda çalışırken izinli Kamil Ahmet ve Toure katılmadı.

Ünal Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenmanın sonunda Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve genç savunmacı Hüseyin Türkmen tesislerden ayrılmayarak biz dizi çalışmalar gerçekleştrdi.

ABDÜLKADİR ŞUT ÇALIŞTI

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür eskik olan yönlerinden bir tanesi olan şut performansını yükseltmek için bir takım hareketler denedi. Önce hareketli topa şut çeken Abdülkadir Ömür daha sonra hareketli top üzerinde çalıştı. Abdülkadir antrenmanı Murat Cem ile pas antrenmanı bitirdi.

YUSUF YAZICI'DAN PENALTI ANTRENMANI

Bordo Mavililerin bir diğer yeteneği Yusuf Yazıcı ise vuruş tekniklerini geliştirmek için önce uzak şut denedi. Daha sonra ters ayakla penaltı antrenmanı yaptı. Yazıcı'ya kaleci antrenörü Metin Aktaş eşlik etti. 

HÜSEYİN TÜRKMEN SIÇRADI!

Son zamanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hüseyin Türkmen ise kendisinde eksik bulduğu hava toplarını geliştirmek amacı ile sıçrama antrenmanı yaptı. Genç savunmacı özel antrenör ile yaptığı antrenmanın ardından bir dizi çeviklik antrenmanları daha gerçekleştirdi.