61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor transfer sezonunda adını aldığı genç oyuncularla duyurmaya devam ederken alt yapısından yetiştirdiği yıldız Yusuf Yazıcı konusunda ise hala durum tam anlamıyla netleşmedi.

Bir çok kişinin gidip gitmeyeceğini merak ettiği genç yıldız ile ilgili Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Satmayacağız” ifadesini kullansada yurt dışından kulüpler transfer için bastırıyor. 

Hemen hemen her gün bir transfer haberi çıkan Yusuf Yazıcı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir çok kişinin kafasını karıştırdı. 

Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Torunu gidiyor diye gözler yaşlı” ifadelerini kullanınca bir çok kişinin aklına “Yusuf transfer mi oluyor” sorusu geldi. 

Ancak oyuncunun yarın Trabzonspor’un kamp kadrosuna katılacağı ve kamp süresi boyuncu ailesinden uzak kalacağı için böyle bir paylaşım yaptığı belirtildi. 

Yarın bordo-mavililerle idmanlara başlayacak olan oyuncunun transferinde henüz Trabzonspor’un istediği rakamlara gelinmediği belirtildi.