61SAAT SLOVENYA - HASAN TÜNCEL -

Trabzonspor’da Slovenya kampında 22. gününe geldi. Trabzon’a dönmek için gün sayan Bordo Mavililerin genç yıldızı Yusuf Yazıcı basının karşısına çıktı. Yusuf burada dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
Yusuf'un açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

Yeni hocamızla iyi çalışıyoruz, herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.

GENÇ OYUNCULARIN PERFORMANSI
Herkes Ünal hocamıza kendini göstermeey çalışıyor. Bence aramızda kalacaklarına inanıyorum bazılarının. Gönül isterdiki herkes kalsın. Ama kalacaklarına inanıyorum.

TRANSFER SÜRECİ...
Her zaman belirttiğim bir söz var. Ben içerisinde bulunduğum sürece odaklandım. Şuanda sezon başı kampındayız. Kendi seviyeme nasıl ulaşırım buna odaklanmış durumdayım. Geleceği kimse bilemez ama yaşayıp göreceğiz.

YABANCI OYUNCULARA VERİLEN TEPKİ İLE YERLİ OYUNCULARA VERİLEN TEPKİ ARASINDAKİ FARK...
İNSAN SEVDİĞİNİ ELEŞTİRİR.

Trabzonlular, Trabzonspor taraftarı bizi çok sevdiği için daha fazla eleştiriyor. Yabancı futbolcular buraya deplasmana geldikleri için onları biraz daha koruyorlar, bizi  biraz daha eleştiriyor. Bu çok normal

TRABZONSPOR’DA KALIRSA.. OYNADIĞI RAKAM ÇOK DÜŞÜK. BU KONUDA PROBLEM ÇIKARMADIN. BUNUN BÖYLE GİTMEYECEĞİNİ BİİYORUZ. YÖNETİM GÖRÜŞME TALEBİNDE BULUNDU MU?
Finansal durumları benim konuşmam çok doğru olmaz. Başkanımız var, yöneticilerimiz var. Bunların daha hakim olduğu konular. Ama bir görüşme yapacağız illaki...

TRABZONSPOR A TAKIMINA GELMEN ÇOK KISA SÜREÇTE OLDU. GEÇEN SENE İLE BU SENEYE HAZIRLANAN YUSUF ARASINDA FARK VAR MI?
Tecrübe yaşanarak ilerliyor. Bende geçen seneye göre kendime çok daha fazla güveniyorum. Bu sene çok daha farklı Yusuf göreceğiz.

MANCHESTER UNİTED GİBİ BÜYÜK TAKIMLARLA ADININ ANILMASI
İnsana gurur verici olay. İnsanların bana ona ilgisi mutlu ediyor. Ama ihtimaller üzerinde pek konuşmayı sevmiyorum. Ne olur bilemeyiz. Yaşayıp göreceğiz.

İNGİLİZCE ÖĞRENMESİ...
Futbol yeteneğinde sadece başarı gelmiyor. Yanında entelektüel olman gerekiyor. Bende İngilizce öğreniyorum geliştiriyorum. Benim hedeflerim var ve bu doğrultuda kendimi geliştirmem gerekiyor.

BU SEZON NE BEKLİYORSUNUZ?
Trabzonspor her zaman hedefe oynayan takım. Büyük camida bulunuyoruz. Biraz eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri kapattıktan sonra en yukarılara oynayacağımızı düşünüyorum.