61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Yusuf Yazıcı eğitim ve spor hayatını birlikte ilerletmeye devam ediyor.

Trabzonspor’da gösterdiği performansla tüm Türkiye’yi kendine hayran bırakan 22 yaşındaki genç yetenek öğretmen olma yolundaki adımlarını atmaya devam ediyor.

Futbolculuğunun yanı sıra Spor Bilimleri Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümünü okuyan Yazıcı bugün stajının ilk günü için 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek ilk günü geçirdi. 

61saat.com Spor Müdürümüz Hasan Tüncel’in de mezun olduğu okul olan 80. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yarım dönem boyunca Beden Eğitimi öğretmeni Gürkan Çavdar ile öğrenimini tamamlayıp öğretmenlik yolunda adımlarını atacak.

ÇAVDAR "YUSUF TÜRK GENÇLİĞİNE ÖRNEK OLMALI"

Yusuf Yazıcı’nın okula ziyareti ile ilgili 61saat’e konuşan Beden Öğretmeni Gürkan Çavar “Yusuf eğitimini tamamlamak üzere okulumuza staja geldi. Diğer derslerini de verince mezun olup ayrılacak.  Yusuf tüm Türkiye için örnek teşkil edecek bir iş yapıyor. Spor ve eğitim birlikte gitmiyor şeklinde serzenişte bulunan gençlere en büyük örnek konumunda” dedi. 

Öte yandan Yusuf Yazıcı okuldaki evrak işlemlerini tamamladıktan sonra öğrencilerle vakit geçirerek deneyimlerini paylaştı.