Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor, daha sonra Gaziantepspor, Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor’a yenildi. Trabzonspor, son 3 lig maçında gol dahi atamadı.

Sezon öncesi teknik direktör olarak Ersun Yanal ile anlaşan bordo mavililer, kadroda da önemli değişiklikler yaptı. Transfer döneminde Onazi, Castillo, Matus Bero, Luis İbanez, Ramil Sheydaev, Jan Durica ve Hjun-Jun Suk’u kadrosuna katan Trabzonspor, ligde aldığı kötü sonuçlarla sarsıldı.

4 HAFTADA 18 FARKLI FUTBOLCU OYNADI

Teknik direktör Ersun Yanal ilk 4 haftada 18 farklı futbolcusuna şans verirken, farklı taktikler de denedi ancak Trabzonspor son 3 maçta rakiplerine yenildi.



Lemi Çelik Trabzonspor'u uçuracak 5 maddeyi açıkladı.

SON 3 HAFTADA GOL ATAMIYOR

Trabzonspor, ligde oynadığı son 3 karşılaşmada da gol bulamadı. Gaziantepspor’a deplasmanda 1-0, Osmanlıspor’a Avni Aker Stadyumu’nda 2-0 mağlup olan bordo mavililer son olarak Aytemiz Alanyaspor’a da 3-0 yenildi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasında 3 mağlubiyet alan Trabzonspor’un durumuna eski futbolcu ve spor yorumcusu Lemi Çelik’ten imalı bir yaklaşım geldi.

Lemi Çelik, Trabzonspor’un durumunu 5 maddeyle açıkladı;

-Sayın Başkan Muharrem Usta ve ikinci Başkan futbolu şahane biliyorlar.

-Ersun Yanal her yıl Trabzonspor’a gelip bir takım kuruyor ve olağanüstü transferler yapıyor.

-Trabzonspor’daki scout sistemi muhteşem ve dünyanın en iyisi.

-Trabzonsporlular endişe etmesin, 4 yıl şampiyon olacağız.

-Taraftarlarımız sakin olsun, dünyanın en iyi kulüp başkanı ve yöneticileri, en iyi hocası, en iyi izleme komitesi, en iyi altyapı sorumlusu Trabzonspor’dadır. Trabzonspor kısa sürede kanatlanıp uçacaktır.

Kaynak: AjansHaber