61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da devre arasında kadorsuna katmak istediği ve 1 ay öncesinde transfer çalışmalarına başladığı Erkan Zengin'i Trabzonsporlu taraftarlar istemiyor.

Erkan Zengin'e ilk resmi transfer teklifini Trabzonspor yaparken Erkan Zengin'in 'Fenerbahçe ile 2.5 yıllığına anlaştım. Eskişehir'de evimi sattım İstanbul'a geldim. Fenerbahçe'yi istiyorum' şeklimde açıklamaların ardından Trabzonspor taraftarları 30 yaşındaki futbolcuya tepki gösterdi.
Trabzonspor'a gelmek için karar alan Erkan Zengin'in yakın bir arkadaşı olan ve bir kaç futbolcunun transfer işlemleriyle ilgilenen bir menajerin Fenerbahçe'yi devreye sokmasıyla İsveçli futbolcunun fikrinin değiştiği öğrenildi.

İSTEMİYORUZ


Yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe'yi tercih ettiğini belirten Erkan Zengin için bordo mavili taraftarlar sosyal medya üzerinden , 'Fenerbahçe'yi isteyeni biz istemeyiz' diyerek Trabzonspor'da bu futbolcuyu görmek istemediklerini dile getirdiler.

MENAJER DEVREYE SOKULDU

Söz konusu gelişmeye karşılık Trabzonspor kurmayları Erkan Zengin'in aklını çelen menajer Hakan Şirin'in eski ortağı Metin Korkmaz'ı devreye soktu. Trabzonspor'un tüm transfer faaliyetlerinde etkin bir role sahip olan Korkmaz'ın konuya ne tür bir çözüm bulacağı merak ediliyor.

ALACAKLARI TRABZONSPOR ÖDEDİ

Bu arada Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşçan'ın da Erkan Zengin'in alacaklarına karşılık hesabına yatırdıklarını söylediği  800 bin Euro'nun da Trabzonspor tarafından ödendiği iddia edildi. Ancak bu bilgi resmen doğrulanmadı.