Trabzonspor - Napoli maçında yaptığı yorumlardan dolayı sert eleştirilerin hedefi olan Trabzonspor efsanelerinden Ali Kemal Denizci, Kadırga Tv'de Serkan Genç'in hazırlayıp sunduğu Tribünden Bakış Programına telefonla bağlanarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Eleştirilere yanıt veren Denizci, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kendisini arayıp 'Az bile söyledin' dediğini kaydetti.
Eleştirilerini yapmasının ardından kendisine mesajlar yağdığını ifade eden Denizci, "Hemen mesajlar yağmaya başladı. "Sende mi böyle konuşuyorsun?", "Sen böyle demezdin", "Ne oldu sana nasıl olur?" şeklinde devam etti. Aradan 2 dakika geçti Fatih Terim aradı. "Az bile söyledin" dedi. Bu kadar" dedi.

İnançsız hiç olmadığını ifade eden Denizci, "İnançsız hiç olmadım. Ben Trabzonpor'dan ayrıldığım yıllar, Fenerbahçe'de oynadığım yıllar dahi hep şunu söyledim: Trabzon'a dikkat edin. Genç takımla dahi çıksa Trabzon'un ruhu var şekli var. Şampiyonluktan başka şey düşünmez diye söyledim. Dediklerim hep çıktı. Trabzon yine Şampiyonluklara oynadı, hep böyle devam etti." diye konuştu.

Denizci, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Trabzon, ne oynuyor ne yapıyor. Ne istiyor, nereye kadar gidiyor. Ben şunu diyorum. Şampiyonluklar Türkiye'de çok kolay. Yeter ki takım hüviyeti olsun. Her zaman bu taraftar arkanda olduğu müddetçe şampiyonluğun en büyük adayısın şampiyon olabilirsin.
Kadromuz bu kadar kötü olduğuna inanmıyorum. Trabzon şu kadro ile sıradan takım olamaz. Ama nasıl 4. olabilir miyiz düşünceleri içindeyiz.
Türk futbolcuları olarak zaten çok büyük yatırımlar yapıldı çok büyük paralar harcandı"

Trabzonspor'un iflasın eşiğinde olduğunu kaydeden Denizci, "Trabzonspor zaten iflasın eşiğinde. Büyük paralar harcanıyor. Türk futbolcuları olarak baktığında ne Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe'den fena değil. Yetenekli çocuklar. Ama Trabzonspor bir türlü iskelet kuramıyor. Takım olamıyor. Yarın için çok kötümser değilim. Yarınlar için kişiler olaylara farklı şekilde bakarsa, yanlışlar yarınlarda yapılmaz ise Trabzonspor inanın şu kadrosu ile dahi 2 sene sonra yine şampiyonlukta en büyük aday olabilir. Çok büyük paralar harcandı, az şeyler yapılıyor. Şuanda Trabzonspor sıradan takım hüviyetinde.

Şenol Güneşi beğenmedik, şuan da Bursa'yı uçuruyor. En iyi futbolu oynayan bana göre şampiyonun adaylarından biriydi" dedi.