Guilluame Hoarau Heyecanı

Bordo-Mavililer Almanya ve Hollanda’da yaptığı transfer girişimlerinden sonuç alamadı. 8-10 milyon Euro’luk fiyatlar nedeniyle anlaşma sağlanamadı. Ancak Trabzonspor’un uzun bir süreden beri ilgilendiği isimlerden biride Fransa’nın Paris Saint Germain (PSG) kulübünde oynayan 1.92’lik forvet Hoarau ile temasa geçti. Menajer Giray Bulak’ın yürüttüğü transfer çalışmasında hafta önemli mesafe alındı.

Piyasa Değeri 8 Milyon Euro

Kadrosunu Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Lucas Moura gibi yıldızlarla güçlendiren PSG Hoarau için Trabzonspor ile görüştü.  Bugüne kadar birçok oyuncuyu gündemine alan ancak fahiş fiyatlar nedeniyle bir türlü anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’da son olarak PSG’nin dev kulesi Hoarau ile görüşme yapıldı. Yönetim onay verirse Hoarau bugün Türkiye uçağına binebilir. Fransız futbolcunun piyasa değeri 8 milyon olarak görünüyor. Hoarau’nun kiralık olarak alınması da gündeme geldi.

Bu arada Hoarau’nun Paris S.G.’in ligin ilk maçında Cumartesi günü Lorient  ile kendi sahasında 2-2 kaldığı maçın 18 kişilik kadrosunda yoktu.

KAYNAK: TAKA GAZETESİ