61SAAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Olcan Adın'ın Galatasaray'a transferi camiada büyük yankı uyandırdı.

Olcan Adın'ın gidişine kızanların aksine Olcan Adın'ın Galatasaray'a satılarak iyi bir iş çıkardığını savunan isimlerde var.

Bunlardan birisi Trabzonspor'un eski efsanelerinden başbakan lakaplı Lemi Çelik oldu. Çelik, Olcan Adın'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; 

KULÜBÜ SATMADI

"Olcan Adın Galatasaray'a gitti. Bu transferi gerçekleştirenleri kutlarım. Kulübe 15 milyon lira kazandırdınız. Olcan yoksa 900 bin Euro yatırıp giderdi. Bir Olcn delikanlı futbolcu ve Burak Yılmaz fırsatçılık yapıp kulübünü satmadı. Demek ki kulüpteki başkan ve yönetenlere, Trabzonspor'a saygısı büyük"

ÜNAL AYSAL'A KUTLAMA

"Ünal Aysal'ı kutlarım. Spor Ahlakına uygun davrandı. Olcan'yı ayartıp 900 bin euro alacağı olan oyuncuyu kulübü ile anlaşarak 5 milyon 300 bin Euro ve 2 yıllığına da Salih Dursun'u vererek yaptı"

BAŞKAN VE CEO 12 MİLYON LİRA KAZANDIRDI

"Sayın başkanımız İbrahim Bey'i kutlarım. Sporcusuna saygınlığını ve sevgisini kazandırarak kulübe ekstradan 12 milyon lira kazandırdı. 4 kulübümüzün CEO'su Burak Gürdal'a teşekkür ederim. Pazarlıkları iyi yapıp iyi iş çıkardı. Burada kazanan Trabzonspor oldu. Hayırlı harika iş oldu."