61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamayan futbolcular arasına Brezilyalı oyuncu Jaja’da katıldı. Trabzonspor’da altın çağını yaşayan ve bordo-mavili taraftarları unutamadığı yabancılar arasına adını yazdıran Jaja, burada ki disiplinsiz hareketleri nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli’ye 4,5 milyon Euro karşılığında bonservisini sattı.

Burada kısa süre oynayan oyuncu ardından önce ülkesinin takımı İnternational’a, ardından da Trabzonspor’dan önce ki takımı Mentalist’e kiralandı.
Sonunda 2,5 milyon Euro’ya bonservisi Mentalist tarafından alınan oyuncu burada da bir türlü dikiş tutturamayınca önce Kayseri’ye kiralandı. Fakat Kayseri’de de istediğini bulamayan Jaja, ardından ise ülkesinin takımlarından Coritiba’ya kiralandı.

Geçen yıl sezona önce Mentalist’te başlayan ardından Coritiba’ya giden Jaja, bu kez de geçtiğimiz haftalarda yine daha önce oynadığı takımlardan İnternational’a tranfser oldu.
Trabzonspor’da bir anda zirveye çıkan Jaja, bu şekilde disiplinsiz hareketlerinin sonucunu kötü ödedi. Oyuncunun piyasa değeri neredeyse ise hiç kalmadı.

Fanlarının kendisine futbol olana aşkını yeniden alevlendirdiğini kaydeden oyuncu ise “Yorumlarıyla bana yardım eden bana futbol aşkına güvenen herkese teşekkür ediyorum” dedi.