61SAAT HABER SERVİSİ -  
Takımı 2 - 0 gerideyken oyuna giren Sörloth, 1 gol ve 1 asistle Leipzig’in maçı 3 - 2 kazanmasında başrol oynayan isim oldu. 

Almanlar, Sörloth’un Gladbach karşısında yükselen performansını ise masaya yatırdı. 

Almanya’nın en yüksek trajlı gazetelerinden Bild, Sörloth’un bu başarısını kız arkadaşı Lena Selnes’e bağladı. 

Bild, “RP patronları, kız arkadaşına teşekkür edebilir” ifadelerini kullandığı haberinde, Selnes’in yaklaşık 1,5 haftadır Sörloth ile Selnes’in bir arada olduğunu yazdı. 



BU DA SAHAYA YANSIYOR
Selnes’in, Sörloth’un saçlarını kestiği instagram paylaşımına haberinde yer veren gazete, genç çiftin beraber fitnes yaptığını, bilardo ve masa tenisi oynadığını belirtti. 

Sörloth’un kız arkadaşının Norveç’e döndüğü kaydedilirken eski Bordo - Mavili oyuncunun kız arkadaşı için söylediği “Benim için çok önemli. O benimleyken, her zaman daha mutlu oluyorum. Yaşadığımız evi buldu ve 
tamamen döşedi. Hayatımı zenginleştiriyor ve kolaylaştırıyor. Bu da sahaya yansıyor” sözlerini de gazete sayfalarına aktardı. 

Ancak Sörloth’un performansının yükselmesinde sadece kız arkadaşının etkisi yok. 

Leipzig antrenörü Julian Nagelsmann oyuncuyu sol kanatta oynatmaya başladı. 

Bu durumun Sörloth’a iyi bir etki yaptığını ifade eden Nagelsmann, “Eğer kanatta oynarsa, iyi bir vücuda ve iyi bir hıza sahip” dedi. Bu sözlerden de anlaşılacağı üzere Sörloth’un ilerleyen maçlarda da kanatta forma giymesi olası görünüyor.