Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe maçına büyük ilgi gösterdi ve Perşembe günü satışa çıkan biletler iki gün içinde tükendi. Fenerbahçe maçını Avni Aker Stadyumu`nda yaklaşık 24 bin Bordo - Mavili taraftarın izlemesi bekleniyor. Bu arada derbilerde rakip takım taraftarlarına uygulanan yasak nedeniyle, misafir takım seyircilerine ayrılan bin 500 kişilik tribüne de Trabzonspor taraftarlarının alınacağı öğrenildi.

Yarın saat 14.00`te şehir merkezindeki Atatürk Alanı`ndan başlayıp yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Avni Aker Stadyumu`nda sona erecek olan yürüyüşe bordo – mavili ekibin tüm tribün gruplarının eksiksiz katılacağı açıklandı.

Trabzonspor taraftarları TFF`yi protestolarını karşılaşma sırasında da sürdürecek. Maçın 34. dakikasında "temiz futbol ve adaleti" temsil eden beyaz atletleri ve mendilleri sahaya atacak olan bordo – mavili taraftarlar, karşılaşmanın 58`inci dakikasında da TFF`nin 58`inci maddeyi değiştirmesini protesto etmek amacıyla siyah balonlar uçuracak. Ayrıca normal sezondaki Fenerbahçe maçında olduğu gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım`ın fotoğrafının bulunduğu Amerikan Doları banknotları sahaya atılacak. Bazı taraftar grupları da karşılaşmanın 61`inci dakikasında TFF`yi protesto etmek için tribünleri boşaltacak ve bir süre sonra geri dönecek. Süper Final`in lik yarı maçında Emre ile arasında ırkçılık konulu bir tartışma geçen Zokora`ya da tribünlerden büyük destek verilecek ve Fildişi Sahilli oyuncuyu destekleyici pankartlar açılacak.


TRABZONSPOR`UN FENERBAHÇE KARŞISINA ŞU 11 İLE ÇIKMASI BEKLENİYOR:


Tolga – Celustka, Giray, Mustafa (Glowacki), Cech – Serkan, Zokora, Colman, Adrian, Olcan – Burak