61SAAT SPOR SERVİSİ- ÇAĞRI AKTAŞ

1461 Trabzon’un U17 takımında forma giyen başarılı forvet oyuncusu Deniz Kabadayı sürekli yaşadığı şansız sakatlıklar nedeniyle futbola veda etmek zorunda kaldı. 

Altyapıda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu form tutmuşken yaşadığı sağ arka adale sakatlığı sonrası futbola veda ettiğini duyurdu. 

Teklifler almasına rağmen futbolu bırakma kararını aldığını açıklayan Deniz Kabadayı ilk duygularını 61saat’e açıkladı. 

TEKLİFLER ALDIM AMA.. 

Teklifler almasına rağmen futbolu bırakma kararı alan genç oyuncu 61saat’e yaptığı açıklamada `` Tam form tutmuşken yaşadığım şansız sakatlıklar yeteneğimi tamamen yansıtmama bir türlü izin vermedi. Sakatlığım artık kronik hale geldiği için zor bir karar olsada futbolu bıraktım. 1461 Trabzon kapanınca takımdaki çoğu arkadaşlarım ayrılmak zorunda kaldı. Teklifler aldım ama sakatlıklarım futbol oynamama izin vermedi bende böyle bir karar aldım.. ‘’ ifadelerine yer verdi. 

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde 12.sınıf Yabancı Dil öğrencisi olan Deniz Kabadayı artık tamamen eğitim hayatına yöneleceğini belirtti. 

Deniz Kabadayı bu sezon takımıyla 4 maça ilk 11’de başlayıp 4 gol 1 asistlik performans sergilemişti. 

1461 Trabzon’un U17 takımında ter döken Deniz Kabadayı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada `` 8 yıl önce müthiş bir heyecanla, hoş hayallerle kapısından girdiğim Trabzonspor kulübünden ayrılıyorum. Bu 8 yılda çok güzel arkadaşlıklar edindim, hafızamda çok güzel anılar biriktirdim ve çok güzel sevinçler yaşadım. Bugün aslında sadece Trabzonspor’a değil futbola da veda zamanım. Her sene yaşadığım sürekli sakatlıklar ve onlara eklenen başka sakatlıklar beni futboldan çok uzakta bıraktı. Birkaç kulüpten teklif almama rağmen futbolu bırakma kararı aldım. Üzerimde emeği olan bütün saygıdeğer hocalarıma, sakatlıklarımda yanımda olan doktor, fizyoterapist ve masör abilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Her şey için teşekkürler. ‘’ ifadelerine yer vermişti.