Attığı gollerle adeta Trabzonspor’u tek başına taşıyan Burak Yılmaz çok önemli bir fedakarlığa da imzasını atıyor.
Adalesinde ve kasığında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle normal şartlarda 3 hafta tedavi görmesi gereken yıldız futbolcu, doktorların ve teknik heyetin “Dinlenmek gerek” uyarlarını hiçe sayıyor.
Burak Yılmaz sakat sakat sahaya çıkıp gollerini sıralıyor.
Yusuf Yazıcı, Başakşehir maçında yaşanan o anı unutamıyor
Başakşehir maçında skor 2-2 devam ederken çektiği şut direkte patlayan Yusuf Yazıcı, o anki şanssızlığını unutamıyor. İlgili Haberi Oku

​BÜYÜK ACILAR ÇEKİYOR AMA…
Sakatığının daha da büyümesi riskini hiçe sayan Burak Yılmaz ayrıca maçlardan ve idmanlardan sonra çok büyük acılar çekiyor. Fizyoterapistin özel programını uygulayarak forma giyecek duruma geliyor.

​MİLLİ ARADA DA DİNLENMEK YOK
Maç kaçırmamak için devre arasına kadar bu şekilde idare edecek olan Burak Ocak ayında tedavi olacak. Yıldız futbolcu, İzlanda ve Finlandiya sınıvları nedeniyle milli arada da dinlenme şansı bulamayacak.
Trabzonspor´da hedefte Ersun Yanal var
Süper Lig´in 5´inci haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği Medipol Başakşehir karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor´da teknik direktör Ersun Yanal, oyuna müdahale etmekte çok geç kaldığı görüşü ile hem yönetimin, hem taraftarların, hem de yerel basının tepkisini çekti. İlgili Haberi Oku

​YÖNETİM&YANAL ÇOK MEMNUN
Burak’ın bu fedakarlığı teknik heyet ve yönetimi fazlasıyla mutlu ediyor. Takımın içinde ağabeylik görevini de üstelen milli futbolcu, kendisini transfer etmek için harcanan çabanın karşılığını veriyor.