61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un sezon başında ısrarla transfer etmek istediği ancak yüksek bonservis bedelleri nedeniyle kadrosuna katamadığı Kostas Mitroğlu ile Slimani, takımlarında neler yaptı?... 

bordo-Mavililer bu iki oyuncuyu transfer edemeyince kadrosuna Cardozo ve Yatabare’yi katmıştı. Cardozo, Trabzonspor’da Spor Toto Süper Ligde oynadığı 6 karşılaşmada 3 gol atarken 1 gol de UEFA Avrupa liginde attı. Bordo-Mavililerde Cardozo’nun 4 golü bulunurken daha az şans bulan Yatabare ise 1’i Avrupa 1’i de Süper Ligde olmak üzere bordo-mavili forma altında 2 gol kaydetti.

Trabzonspor’un elden kaçırdığı Cezayirli oyuncu İslam Slimani ise Portekiz Premier Liginde Spor Lizbon forması ile 6 maça çıkarken bu maçlarda 4 gol atma başarısı gösterdi. Şampiyonlar Liginde ise oyuncunun henüz golü yok.

Mitroglou ise sezon başında Fulham’dan transfer olduğu eski takımı Olimpiakos ile Yunan Süper Liginde toplam 6 maça çıktı. Bu maçlarda 3 kez ağları sarsan Yunan golcü, Şampiyonlar Liginde de 1 gol atma başarısı gösterdi.

Bu tablodan anlaşılacağı üzere alınamayan oyuncular da mevcut kadroda ki isimlerden çok ekstra bir şey yapamadığı görülüyor.