Hangisi gelecek?...

Trabzonspor gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yaparken, kadrosuna süper bir forvet için de çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor’un Guidetti ile anlaşmaya yakın olduğu fakat önceliğinin ise Chelsea’nın dünya yıldızı Loic Remy ve Katar’da oynayan Asamoah Gyan olduğu ifade edildi. Ayrıca Bordo-Mavililerin Papis Cisse ile de dirsek temasında olduğu ifade edildi.
Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma’nın Chelsea’nın dünya yıldızı forveti Loic Remy için görüşme yaptığı fakat İngiliz kulübünün bu teklife olumsuz baktığı belirtildi. Trabzonspor’un son olarak kiralama teklifi yaptığı ve beklemeye geçtiği öğrenildi. Katar’da Al Alin takımında oynayan Asamoah Gyan içinde girişimde bulunan Trabzonspor’un bu oyuncu için 4 Milyon Euro önerdiği belirtildi.
 
Trabzonspor’un uzun süre gündemini meşgul eden ve Türkiye’ye gelmeyen Papis Cisse için de dirsek teması kuran Trabzonspor’un bu oyuncu için Newcastle United’a da teklif yaptığı belirtildi. Bu oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı fakat tek sorunun ise bonservis parasının yüksek olması olduğu öğrenildi. Trabzonspor’un son olarak beklemede tuttuğu Guidetti'yi bu transferlerin olmaması üzerine masaya oturtacak ve imza attıracak.