61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Uzun yıllardır Nike firması ile çalışan Bordo Mavililer’de bir devir daha kapandı. Avrupa kulüplerine hizmet eden Macron firması ile anlaşan Bordo Mavililer artık bu firmaya formasını yaptırdı.

Kulübe ait ürünlerin TS Club ve Macron mağazalarında taraftarlara ulaşılabileceği, sözleşme gereğince tüm ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama haklarının da kulübü ait olacağı gelen bilgiler arasında.

FORMALAR HAZIRLANDI

Trabzonspor’un yeni sezon formalarının seçimi yetkililer tarafından yapılırken Bordo Mavililerin yeni sezon öncesi Haziran - Temmuz aylarında Macron formalarını bütün mağazalarda satışa sunacağı öğrenildi.  Yeni sezona başlamadan önce de formalar ve ürünler için gösterişli bir lansman yapmayı planlayan Bordo Mavililer şimdiden kolları sıvadı.

ÜRÜNLERİDE ÜRETECEKLER, EFSANE FORMA GELİYOR

Yapılan anlaşma gereği TS-Club ürünlerinin de üretimini ele alan Macron, Trabzonspor’un efsane çubuklu formasını yeniden satışa sunacak. Buradan da hatırı sayılır bir gelir elde etmeyi planlayan Bordo Mavililerin forma satışına büyük önem verdiği ve buradan elde edilecek gelir ile kulübün rahat bir nefes almasının beklendiği ifade edildi. . 

ÖRNEK FORMALAR