TRT Trabzonspor Muhabiri Barış Yurduseven, TRT'de saat 13.00'de yayınlanan haber bülteninde bordo mavili takımın bu akşam Metalist karşısında sahaya çıkacak olan kadrosunda radikal değişiklikler olacağını söyledi.

Yurduseven'in canlı yayında açıkladığı kadro ile adından çok söz ettirecek.

Yurduseven'e göre, Trabzonspor Metalist Kharkiv maçına Fatih, Bosingwa Belkalem, Papadapoulos, Yusuf Erdoğan - Medjani, Soner Waris - Mehmet Ekici - Yatabare ve Cardozo 11'iyle sahaya çıkacak.

Yusuf'un ilk kez sol bek oynayacağını, Soner'in de ortasahada Medjani ile birlikte görev yapacağını dile getiren Yurduseven, sistemin de 4-4-2 dizilişinde olacağını vurguladı.

TRT muhabiri Yurduseven, ilerleyen dakikalarda oyunun planlandığı gibi gitmemesi halinde Trabzonspor'un 4-5-1- dizilişine yöneleceğini oyuncu değişikliklerinin de ilk etapta Salih ve Fatih Atik olarak planladığını da sözlerine ekledi.

Yurduseven'in kadroyu bu şekliyle vermesi Teknik Direktör Vahid Halilhodzic döneminde yaşanan ''İspiyoncu'' tartışmasını akıllara getirdi.

Bilindiği üzere Boşnak Teknik Adam Akhisar Belediyespor maçından önce TRT'de verilen kadroyu görünce sinirlenmiş, personeli acil toplantıya çağırmış, aradan geçen zaman zarfında da üç görevlinin işine son verilmişti.