61SAAT SPOR SERVİSİ (ÖZEL)

Trabzonspor'un sır gibi sakladığı 2 transfer ismin kim olduğu merak edilmeye başlandı. UEFA Avrupa Ligi kurları sonrası değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal transfer açıklamasında da bulundu.

GÜRDAL TRANSFERİ DOĞRULADI

Gürdal, "Trabzonspor'da transferler bitmedi. 2 transfer daha olacak. Ancak isimleri aldığımız zaman tartışalım" diyerek transfer sürecinin bitmediğini duyurdu.

Bu açıklamalar sonrası gündeme isimler gelmeye başladı. Bu isimlerden birisi de forvet oyuncusu Mitroglou oldu.

TÜRK DÜŞMANLIĞI YALAN ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde 'Türk düşmanı' olarak ilan edilen Mitroglou, Türkiye transferiyle ilgili bilgi notlarının yer almadığı twitter hesabında konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Bu haberler çöp. Bu açıklamaları ben yapmadım" diye cevap verdi.

TRABZONSPOR PAZARLIK YAPIYOR

Mitroglou'nun bu cevabı üzerine Türkiye'ye transfer olmayı düşündüğü yorumlarını beraberinde getirirken Trabzonspor'un bu oyuncuyu transfer edebilmek için kulübü Fulham ile sıkı bir pazarlıkta olduğu ifade edildi.

Fulham'ın 15 milyon Euro'ya transfer ettiği Mitroglou'yu ucuz paraya vermemek istemesi Trabzonspor'u zorlarken, Yunan oyuncunun İngiltere ikinci ligi olan Championship'de oynamak istemediği kaydedildi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Trabzonspor'un listesinde bulunan Mitroglou'nun kulübüne transferi için fiyatı aşağı çekmesi konusunda baskı yaptığı ve kulüp ile arasının açıldığı iddia edildi.

Bu iddiaların ardından Mitroglou,  Fulham'ın bu hafta İngiltere Championship liginin ilk maçında Ipswich Town karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yer almadı.

Sakat olmadığı belirtilen Mitroglou'nun kadro dışı kalması transfer olacağı söylentilerini beraberinde getirdi.

Öte yandan Mitroglou son maçını Avusturya kampı kapsamında Rizespor ile yapılan hazırlık maçının ilk yarısında görev aldı.