61SAAT SPOR SERVİSİ-Bordo- Mavililer, bugün öğlen saatlerinde özel bir uçakla Varşova’ya gitti. Takım son çalışmasını maçın oynanacağı statta yapıp kampa girecek. Kafilede Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da bulunması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon da Legia Varşova ile aynı grupta yer alan Trabzonspor, rakibini her iki karşılaşmada da mağlup etmeyi başarmıştı. Bordo-Mavililer, bu sezon ise gruptaki ilk ve tek yenilgisini Legia Varşova’dan 1-0’lık skorla Avni Aker Stadı’nda aldı. Fırtına kazanıp rövanşı da almak istiyor.

Trabzonspor'un Polonya'ya  kafilesi 2 eksikle gitti. Bordo-Mavililerde dün akşam yapılan idmanda hafif sakatlanan iki oyuncu Papadopoulos ile Waris bordo-mavililerin hocası Ersun Yanal tarafından riske edilmeyerek kadroya alınmadı.
Trabzonspor toplamda 16 oyuncu ile Polonya'ya giderken bu oyuncular

Fatih Öztük, 
Bosingwa, 
Aykut Demir, 
Musa Nizam, 
İshak, 
Salih, 
Constant,
Mehmet Ekici, 
Yusuf Erdoğan, 
Yatabare, 
Cardozo,, 
Sefa, 
İbrahim Demir, 
Fatih Atik
Soner Aydoğdu'dan oluştu. 

Trabzonspor'un kadrosunda eksiklikler oluşmasında ise Medjani'nin cezalı, Mustafa ve Zeki'nin de kadro dışı bırakılmasının neden olduğu belirtildi. Bordo-Mavililerde sezon başında Özer Hurmacı, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş gibi isimler ise UEFA Kadrosuna adları yazılmamıştı.