61SAAT HABER SERVİSİ -  3 Yıldır Trabzonspor için ter döken Pereira karantina günlerine olumlu bir yaklaşım getirerek, “Karantina ailemle birlikte kahvaltı etmemi sağladı. Genellikle sabahları antrenman yapıyordum ve buna imkanım olmuyordu. Oğlumun olağan dışı bir kahvaltı alışkanlığı var. Onu izlerken güne başlamak benim için bir fırsat” dedi. 


BENDEN DAHA İYİ OYUNCU OLACAK
Gününün çoğunu oğlu Gabriel ile geçirdiğini ifade eden Pereira, “Oğlumun uykusu olduğunda ben Play Station oynuyorum veya eşimle şovlara bakıyoruz. Ayrıca evde antrenman yapıyorum. Bu antrenmanlar sırasında eşim de bana katılıyor. (Benden daha iyi oyuncu olacak) Fitness koçu bize ne yapacağımız ile ilgili videolar gönderiyor ve günde iki egzersiz yapıyoruz” dedi. 


ANTRENMANLARI ÖZLEDİM
Antrenmanları özlediğini ifade eden Pereira,  “Altı yaşında futbol oynamaya başladım ve 6 yaşından beri evrede ayrılıp eğitimlere gitmeye alışkınım. 36 yaşındayım ve kariyerimin sonunu düşünüyorum. Ve şimdi zaman geldiğinde yaşayabileceğim şeyleri yaşıyorum. Takım arkadaşlarımla, tesislerle ve oyunla temas etmemek biraz kafa karıştırıcı. Antrenmanları özledim” diye konuştu. 

PORTEKİZ HÜKÜMETİ ERKEN ÖNLEM ALDI
Pereira, Portekiz’de ki haberleri takip etmeye çalıştığını ifade ederek,  “Aileme mümkün olduğunca az evden çıkmalarını ve dikkatli olmalarını hatırlatmaya çalışıyorum. Babam biraz inatçı… Annem evi terk etmiyor ve her zaman dikkatli olması gerektiğini ona söylüyor. Duyduğum kadarıyla Portekiz Hükümetinin, örneğin İtalya ve İspanya’dan daha hızlı önlemler aldığını düşünüyorum. Ama karantina da plaja gitmeye karar veren akıllı insanlarda var” dedi. 


GABRİEL’İ BAŞKA ÇOCUKLARLA PARKA GÖTÜRÜRDÜK
Çocuğu için endişeli olduğunu da sözlerine ekleyen Pereira, “Burada Türkiye’de gençler ve çocuklar için bir çok şey var. Gabriel’i başka çocuklarla birlikte parka götürürdük. Farklı bir dil konuşsalar bile çocukların başka çocuklarla birlikte olmalarının önemli olduğunu düşünüyoruz. En çok özlediğimiz şeylerden biri onun diğer çocuklarla birlikte olması” diye konuştu. 

VE SONRA BUNLAR OLDU
Kişisel yapılan antrenmanların aynı seviyede olamayacağına vurgu yapan Pereira, “Antrenmanlar tabiki aynı yoğunlukta değil. Takım arkadaşlarınızla rekabet etmek başka bir şey, ama bunu tek başına yapmak başka bir şey. Üstelik ekip olarak da iyi bir durumdaydık. İlk sıradaydık, ve uzun zamandır kaybetmemiştik ve sonra bunlar oldu. Trabzonspor uzun bir süredir şampiyona olamadı, ama futboldan daha önemli şeyler var” dedi.