61SAAT SPOR SERVİSİ (ÖZEL HABER)

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi son maçında D.Minsk ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer deplasmanda ilk maçta 1-0 galip ayrılırken rövanş maçında Hüseyin Avni Aker'de D.Minsk takımı ile karşı karşıya geldiği maçta 0-0 beraberlik alarak bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan son tur play-off kura çekiminde Trabzonspor eşleşmelere seri başı olarak katıldı. Eşleşmelerde bordo mavililer Arnavut ekibi FK Kukesi ile eşleşti.

GEÇEN SEZONU İKİNCİ TAMAMLADI

Arnavut ekibi 2010-2011 sezonunda Arnavutluk Süper Ligi'ne yükseldi. Bu sezonda iyi bir grafik çizen Kukesi 2012-2013 sezonunda Arnavutluk Süperi Ligi'ni ikinci sırada tamamladı.

EN DEĞERLİ OYUNCUSU 350 BİN EURO

25 yaş oyuncu ortalamasına sahip olan Kukesi'nin kadrosunda 3 yabancı 18 Arnavut oyuncu bulunmakta. Toplam değeri 2.550 milyon Euro olan Arnavut ekibinin en pahalı oyuncusu ise geçtiğimiz sezon golleriyle takımını sırtlayan 30 yaşında ki Sırp forvet oyuncusu Lazar Popovic. Sırp oyuncun değersi ise 350 bin Euro.

METALLURG'U ELEDİ

UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçlarında FC Flora, Sarajevo ve Metalurg takımlarıyla karşı karşıya gelen Arnavut ekibi 6 maçta 3 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Son maçta Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımı ile karşılaşan Kukesi ilk maçını kendi evinde 2-0 yenerken rövanş maçını ise deplasmanda 1-0 kaybetmesine rağmen bir üst tura çıkmayı hak kazanan ekip oldu.

İLK MAÇ HÜSEYİN AVNİ AKER'DE

Trabzonspor son tur maçını Arnavut ekibi Kukesi ile ilk maçını 22 Ağustos 2013 tarihinde Hüseyin Avni Aker'de oynayacak. Rövanş maçını ise 29 Ağustos 2013 tarihinde Mavi Beyazlıları sahasında oynayacak.