61SAAT HABER SERVİSİ -Trabzonspor’un önümüzdeki hafta sonu karşılaşacağı Kasımpaşa’nın Danimarkalı futbolcusu Nicolai Jörgensen, Trabzonspor’un forveti Andreas Cornelius’u değerlendirdi. 

Jörgensen, Cornelius için, “Fiziksel olarak gördüğüm en kuvvetli oyunculardan biri. Çok iyi bir hedef santrfor. Doğru bir şekilde kullanıldığında burada çok gol atacaktır” ifadelerini kullandı. 

Danimarkalı futbolcu, bu sezon Galatasaray'a transfer olan Victor Nelsson ve Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Andreas Cornelius ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Vatandaşları Nelsson ile Cornelius'un çok kaliteli oyuncular olduğunu dile getiren Nicolai Jörgensen, "Nelsson, çok iyi bir yetenek. Milli takıma giderek bunun karşılığını aldı. Bire birde ve fizik olarak çok iyi. Türkiye'de iyi işler yapacağına inanıyorum. Cornelius ile milli takımda beraber oynadık. Fiziksel olarak gördüğüm en kuvvetli oyunculardan biri. Çok iyi bir hedef santrfor. Doğru bir şekilde kullanıldığında burada çok gol atacaktır." değerlendirmesinde bulundu.