61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Eskişehirspor'dan transfer etmek istediği Erkan Zengin ve Tarık Çamdal transferlerinde takas formülü kabul edilmedi.

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için Trabzonspor'un teklifi olduğunun belirten Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman, "Somut bir şey yok şu anda. Transferler entresan gidiyor. Son dakikaya kadar transferler devam ediyor. Bakalım süreç neyi gösterecek.  Trabzonspor'dan futbolcu takası teklif ediliyor; ama biz bize önerilen değil, bizim ihtiyacımız oyuncuyu alırsak ancak takas formülüne sıcak bakarız. Örneğin Alper Potuk transferinde takasta gelen Bienvenü vardı. Biz hiçbir fayda sağlayamadık. Bizim istediğimiz oyuncuyu kulüpler vermiyor. Bu nedenle biz transfer için rakamı nakit olarak alırız. Ya da istediğimiz oyuncuyu alırız. İkisi de olmazsa transferler gerçekleşmez" diye konuştu.

Akman'ın bu açıklamaların ardından Trabzonspor iki isimden birini para karşılığında transfer etmeye çalışacağı kaydedilirken Erkan Zengin için 2.5 milyon Euro, Tarık Çamdal için 3.5 milyon Euro istendiği ifade edildi.