Hami Mandıralı ile devam kararı almasına rağmen Boşnak Teknik adam Vahid Halilhodzic ile de temaslarını sürdüren Trabzonspor'da gerçek niyet ortaya çıktı. Bordo Mavili yönetimin asıl hedefi Dünya kupası bitene kadar ki süreci Mandıralı'yla doldurmak...

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacısosmanoğlu ve kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın yeni sezonla ilgili olarak masaya yatırdığı planın detayları ortaya çıkmaya başladı.

Hami Mandıralı ile devam etme kararı aldıklarını açıklayan Başkan Hacıosmanoğlu, yerli transferlerde de Mandıralı'dan aldığı liste ile temaslarını sürdürürken yabancı transferinde tüm yetki Gürdal'da olma nedeni de anlaşıldı.

Cezayir Milli takımı teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile görüşmelerini sürdüren Burak Gürdal'ın yabancı transferinde boşnak teknik adamın talep ettiği isimleri Başkan Hacıosmanoğlu'na vermesi üçlü planı su yüzeyine çıkarttı.

Buna göre Dünya kupası sonrasında gelebileceğini belirten Halilhodzic'in gelmesine kadar Trabzonspor Hami Mandıralı'ya teslim edilecek.

KAYNAK: TÜRKSESİ