Trabzonspor devre arasında kadrosundaki bazı yabancı oyuncuları göndererek, yerlerine yerli oyuncular alacak. Bordo-Mavililerin transfer listesinin başında ise, Özer Hurmacı, Mustafa Pektemek ve Ömer Bayram var.

İLK HEDEF ÖZER

Trabzonspor’da transfer taarruzu… Bu sezon başında kadrosunu Malouda, Bosingwa, Aykut ve Yusuf gibi önemli isimlerle güçlendiren Trabzonspor, devre arasında da başta yerli oyuncular olmak üzere kadrosuna takviye yapmayı planlıyor. Trabzonspor’un hedefinde ise Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın da çok istediği Kasımpaşasporlu Özer Hurmacı var. Kasımpaşaspor’da kadro dışı kalan ve 26 yaşında olan oyuncunun da Trabzonspor’a gelmek istediği ve gereken fedakarlığı yapacağı belirtildi.

TEKLİF YAPILACAK

Trabzonspor, devre arasında Alanzinho, Janko ve Bamba’yı göndermek isterken, bu oyuncuların yerlerine de yerli oyuncular alacak. İlk olarak Özer Hurmacı’yı kadroya katmak isteyen Trabzonspor’un diğer liste başı isimleri ise Beşiktaş’ın forvet oyuncusu Mustafa Pektemek ve Kayserispor’un sol bek oyuncusu Ömer Bayram. Trabzonspor, Özer ile her konuda anlaşmaya varırken, Mustafa Pektemek ve Ömer Bayram için de teklif yapmaya hazırlanıyor.