61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo Mavili oyunculardan Hüseyin Türkmen, Filip Novak ve Uğurcan Çakır’ın katıldığı okul buluşmasında eğlenceli anlar yaşandı.

Kendilerini öğrencilere tanıtan Bordo Mavili oyuncular daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Maçlara nasıl hazırlanıyorsunuz sorusunu cevaplandıran Hüseyin Türkmen “maçlara kamp günü hazırlanıyoruz belirli günlerde idmanlarımız oluyor. herkes maça odaklanıyor. maç sonuda ise maç toplantıları oluyor böylelikle maça hazırlık süreci geçirmiş oluyoruz. günde tek idman oluyor ama kişinin yorgunluğuna bağlı idmandan önce de yapabilir günde tek idman ekstrası da sana bağlı”

NOVAK “KOLEYEMİ ÖPÜYORUM” 

Oyunculara uğurları olup olmadığını soran öğrenciler Hüseyin ve Uğurcan Çakır’dan “dua okuyorum cevabını alan öğrencilere Novak ise Novak “Aslında her oyuncunun totemleri vardır. benimde var ama sır kalsın istiyorum. her maç öncesi kolyemi öpmeden maçlara çıkmıyorum”

Maçtan önce nasıl besleniyorsunuz sorusunu cevaplandıran Uğurcan “yiyeceklerimiz önceden belli, kulüp tarafından hazırlanıyor ekstra yaptığımız bir şey yok”

Türkiye ve Çek futbolu arasındaki farkı değerlendiren Novak “Farklı olduğunu söylemem gerekiyor çek danimarka ve türkiyede oynadım türkiyede ki farklı insanların tutkusunu gerçekten çok beğeniyorum.

Savunma oyuncusu olmasaydın neler olurdun sorusunu cevaplandıran Hüseyin Türkmen “Savunma hariç forvet olurdum. çünkü 90 dakika oynuyorsun ama 1 dakikada bir şey yaptığında kahraman olabiliyorsun. 1 dakikada olsa forvet olup kahraman olmak isterdim. Taraftarların sahaya girmesi yanlış bie şey. herkesin bir yeri vardır. kardeşimizin yaptığı doğru bir şey değil. yüksek adrenalin olduğu zamn insanlar böyle şeyler yapabiliyor. “ ifadelerini kullandı.

NOVAK “FENERBAHÇE MAÇINI UNUTAMIYORUM”

Trabzon’da unutamadığı anı açıklayan Filip Novak “Trabzon’da oynadığımız Fenerbahçe mücadelesini unutamıyorum. Attığım golü unutamıyorum.”  dedi.

UĞURCAN “DEPLASMAN MAÇLARINI SEVİYORUM”

Deplasmada oynamayı sevdiğini açıklayan Uğurcan Çakır “Bütün kalecileri takip etmeye çalışıyorum.ben kendi stilimi yaratmak istiyorum. diğer kalecilerin iyi yönlerini alıp stili oluşturmak hedeflerim arasında. Deplasman maçlarında oynamayı daha çok seviyorum. Taraftarın tepkisi daha çok oluyor, deplasmanda oynarken daha rahat olduğumu söylemk istiyorum. “ dedi.

En heyecanlandığı maçı aktaran Hüseyin Türkmen “Fenerbahçe maçında çok heyecanlanmıştım. Bastıracak tecrübem yoktu, bu heyecanı bastıran şey taraftarların açtıkları koreografiydi.

En sevdikleri oyuncuları açıklayan Bordo Mavili isimlerden Uğurcan “en sevdiğim Messi” Hüseyin Türkmen “Ronaldo diyorum” Novak ise “benim favori futbolcum Brezilyalı Ronaldo” ifadelerini kullandı.

Özel okul öğrencileri tarafından yapılan anket sonucunda Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen yılın genç oyuncusu olurken, Novak en iyi yabancı oyuncu Uğurcan Çakır ise yılın en iyi genç kalecisi seçildi. Oyuncular ödüllerini salonda bulunan öğretmenlerden aldı.