FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN




OLCAN VE JEBRİN RESMEN TRABZONSPOR’DA


Trabzonspor’un Gaziantepspor’dan transfer ettiği Olcan Adın ile Bucaspor’dan kadrosuna kattığı Torric Jebrin, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendilerini bordo – mavili renklere bağlayan imzayı attı. Mali Sayman Temel Kazancıoğlu’nun da hazır bulunduğu imza töreninde Olcan 3.5, Jebrin ise 4.5 yıllık imza attı.  Kazancıoğlu, her iki sporcunun da Trabzonspor’a önemli katkılar yapacağına inandığını ifade ederek, “Her iki sporcu kardeşimize de Trabzonspor camiasına, Trabzonspor ailesine katıldıkları için, ‘Hoş geldiniz’ diyorum. Kendileri daha önce takibimizde olan oyunculardı. Gerek Olcan, gerekse Jebrin kulübümüze katkı sağlama anlamında transferlerine karar verilmiş isimler. Olcan performansı ile Türkiye’de kendisini ispat etmiş bir arkadaşımız. Trabzonspor forması ile hem bordo – mavili camiaya hem de Türk futboluna önemli katkılan yapacaktır. Jebrin de uzun yıllar takımımıza katkılar yapacaktır. Onada aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezon geçirir umarım ve uzun yıllar bu sürer” dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

OLCAN: “DUYGULARIMI TARİF EDEMİYORUM”

Olcan ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldim. Bende bu hedefler doğrultusunda kulübüme katkı yapmak istiyorum. Şu anda oldukça heyecanlıyım. Duyguları tarif edemiyorum. Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir kulüp. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor’a başarılı bir şekilde hizmet ederim.  Genç milli takımlarda her zaman oynadım. Trabzon’da da performansımı en iyi şekilde gösterip A Milli takıma kadar yükselmek istiyorum” diye konuştu.

JEBRİN: “BİR KENERA OTURUP OLAN BİTENİ İZLEMEYECEĞİM”

20 yaşındaki futbolcu Jebrin ise Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Burada beni çok zor bir mücadele bekliyor. Forma için çok büyük bir mücadele vermem gerekiyor. Taraftarlardan ricam bana yardımcı olmaları beni yalnız bırakmamaları. Burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi. Jebrin, Trabzonspor’un kendisiyle ilgilendiğini duyduğu anda çok heyecanlandığını da belirterek, “Trabzonspor’un teklifinden onur ve büyük bir mutluluk duydum. Burada olmak benim için çok büyük bir mücadele demek. Asla bir kenara oturup olup biteni izlemeyeceğim” dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN