2013 ile 2015 yılları arasında Trabzonspor'un formasını terleten Emre Güral, Eskişehirspor ile yeniden anlaştığını ve geri döneceğini açıkladı.

Emre Güral bordo mavili takımla 39 maça çıktı ve 7 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Eskişehirspor'un golcüsü Emre Güral'dan sevindiren haber geldi.

Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarları sevindirirken, Başkan Osman Taş da Emre Güral'la anlaştıklarını açıkladı.

Emre Güral, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; "'Hikaye devam edecek. Eski sayfaları temizleyip yeni güzel anılarla dolduralım diyorum. Birlik beraberlik içinde iyi günde ama daha önemlisi kötü günde bir olalım ve güzel başarılar yaşayalım inşallah. Biz aile olarak hazırız. başkanımız Osman Taş'ı Antalya'da evimizde ağırladık ve güzel bir sohbetimiz oldu. Eskişehirspor O'nın ile emin ellerde olduğunu çok iyi anladım. Hafta içi arkadaşlarıma katılıyorum inşallah. Rabbim utandırmasın"

Kampa katılıyor

Emre Güral hakkında konuşan Başkan Taş, "Emre Güral ile yeniden anlaştık. Kendisi çarşamba günü Afyon kampına katılacak. Emre'nin takımımıza bu yıl da çok katkıda bulunacağına canı gönülden inanıyorum. Taraftarımızın da içi rahat olsun. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

emre güral trabzonspor ile ilgili görsel sonucu