61 SAAT SPOR SERVİSİ -

A Milli Takım'ın EURO 2020 Elemeleri'nde Fransa ile karşılaştığı ve sahadan 2-0 galip ayrıldığı maç sonrası sosyal medya hesabından Lille'nin genç yeteneği Zeki Çelik ile fotoğrafını yayınlayarak ''Neden olmasın'' notunu düşen Yusuf Yazıcı bordo mavili taraftaların aklında soru işareti bıraktı.Yusuf Yazıcı'nın bu paylaşımını alıntılayarak ''inşallah kardeşim'' yazan Zeki Çelik'te günler önce çıkan transfer iddialarına yeniden ateşledi. Öyle ki Lille taraftarları bu paylaşımları alarak Yusuf'un Fransa'ya tranfseri için Zeki'nin devreye girdiği şeklinde yorumladı. 

FRANSA MAÇI ÖNCESİ SÖZLERİNE ALINTI..
Ancak bu paylaşımların Yusuf'un, Fransa maçı öncesinde verdiği ropörtaja atıfta bulunmak için yapıldığı kaydedildi. Yusuf, hatırlanacağı üzere Fransa maçı öcnesi, "Neden yenmeyelim" ifadelerini kullanmıştı. 

Transfer döneminin gözdesi olan Yusuf Yazıcı için geçtiğimiz günlerde Zeki Çelik'in formasını giydiği Fransa'nın Lille ekibi 9 milyon euro'luk teklif yapmış fakat bu teklif Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edilmemişti.

AHMET AĞAOĞLU 'SATMAYACAĞIZ' DEMİŞTİ!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde Yusuf Yazıcı için Lille'den gelen teklifi doğrularken yaptığı açıklamalarda ''Biz bu sezon kadromuzu korumak istiyoruz ve oyuncu satışına da sıcak bakmıyoruz. Bu takım bu sezon çok daha iyi işler yapabilir, potansiyelimize inanıyoruz. Lille'den Yusuf Yazıcı için teklif geldiği doğrudur ama bu teklif Lille'in verebileceği maksimum rakamdır. Bizim bu paralara oyuncumuzu bırakma gibi bir düşüncemiz yok'' ifadelerine yer vermişti.