Hollanda kampında kulüp doktoru bulunmadığı için sağlık kurulunda görev yapan Güney, sakat oyuncularla ilgili de bilgi verdi.
      
Deniz Yılmaz'ın ayak başparmağındaki kırıkla ilgili tedavi sürecinin devam ettiğini belirten Köksal Güney, şunları kaydetti:
      
"Deniz'in sakatlığının ardından bir hafta geçti. 10 gün içerisinde kendisine bir MR çekeceğiz. 3 hafta sonra sahalara dönmesini bekliyoruz. Bourceanu da ise korktuğumuz sakatlık olmadı. Diziyle ilgili bir problem yok. Ancak ayak bileğinde bir ödem mevcut. Trabzon'a döndüğünde şişlik indiği zaman kendisine yeni bir MR çekilecek ve sakatlığıyla ilgili kesin tanı o zaman koyulacak."
      
Güney, takımla antrenmana çıkan Sefa Yılmaz'ın sakatlığının tamamen geçtiğini, Aytaç Kara'nın ise kendisini iyi hissettiğini ancak tedavi sürecinin devam ettiğini söyledi.
      
GÜNEY'DEN CARDOZO AÇIKLAMASI
Köksal Güney, belindeki sakatlık nedeniyle ülkesinde tedavi olan Cardozo'nun Trabzon'da takımla çalışmalara katılacağını söyledi.
      
Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili sürekli bilgiler aldıklarını ifade eden Güney, "Tedavisi iyi gidiyor. Cardozo, Trabzon'da takıma dahil olacak. Şu an ameliyatı düşünülmüyor. Trabzon'da gerekli kontrolleri yapacağız" diye konuştu.