Trabzonspor’un Bursaspor’la yaptığı hazırlık maçında, tribünlerde  kaçak yoldan sokulan  pet şişe su ile ilgili olarak araştırma başlatıldı.

Maçın bedava olması, kapıların da sonuna kadar açık olması nedeni ile bazı açıkgöz ve fırsatçı kişilerin süresi bitmiş suları yasal olmayan yollardan tribüne sokup korsan satması üzerine gelen şikayetler üzerine yapılan araştırmada, tribüne sorunlu suların kaçak girdiği tespit edildi.

Maça taraftar girişindeki kontrolsüzlük nedeni ile tribünde her türlü yeme içme ve diğer hizmetleri yapan firmaların haricinde korsan sokulan ve çocuklara tribün aralarında sattırılan soyun kimler tarafından stada sokulduğuna dair, güvenlik kameralarından da araştırma yapılıyor.

Trabzonspor’un A. Aker stadı yetkilileri, maça giriş ve çıkışların bedava olması, kapıların da açık tutulması nedeni ile bu tür bir aksaklığın meydana geldiğini belirterek olayın üzerinde titizlikle durulduğunu belirttiler.

Yetkililer tribünde yeme içme ve kumanya hizmeti yapan iki ayrı firmanın, bu olayda bir kusur olmadığını da ifade ettiler.