SÜPER Final Şampiyonluk Grubu’ndaki devler son kozlarını oynamaya başladı. Bu yolda geçilecek sondan bir önceki viraj, belki de en stresli ve gergin mücadeleye sahne olacak. Trabzonspor, bugün saat 19.00’da F.Bahçe’yi Avni Aker’de ağırlayacak. Mücadele öncesi yükselen tansiyon, Trabzon’da üst seviye önlemlerin alınmasına sebep oldu. Dilerseniz hem ortamın nasıl gerildiğine hem de alınan güvenlik önlemlerine birlikte göz atalım...

Kocaman-Güneş atışması
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 0-0 berabere kaldıkları G.Saray maçı sonrası Aykut Kocaman’a yüklenmişti. Güneş Avni Aker’de sarı kırmızılılara 4-2 kaybettikleri mücadeleyi kastederek Trabzonspor’un gerekli mücadeleyi göstermediğini ileri süren Kocaman’a, “Özür beklemiyorum. Çünkü bilerek yapıyor” demişti. Kocaman da, “Kendi takımımın maçlarıyla ilgili konuşmuştum. Güneş’in ne demek istediğini anlamadım” karşılığını vermişti.

Yürüyüş ve protesto var

Gerilen ortam sonrası Trabzon taraftarlarının gerek maç öncesi yürüyüşüyle, gerekse maçtaki etkinlikleriyle F.Bahçe’yi protesto edecekleri öğrenildi. Trabzon Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü de, güvenliği tam anlamıyla sağlamak için harekete geçti. Başbakan’ın konvoyu için uygulanan güzergah sistemi F.Bahçe için de yapılacak. Üst geçit ve köprülerde bekleyecek olan polisler, yolculuk esnasında kafilenin güvenliğini sağlayacak.

Yiyecekler bile aranacak
BUGÜN tribüne meşale, maytap ve kesici aletlerin sokulmaması sağlanacak. Seyircilerin stadyuma gelirken yanlarında getirdikleri yiyecekler dahi açılıp aranacak.