Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Tedavi için gittiği İngiltere'den dönen Tayfun Cora'nın ise takımla birlikte çalışmalara başlaması sevinçle karşılandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı süren Vittek ve izinli olan Piotr Brozek antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları bulunan Jebrin ve Glowacki düz koşu yaparken Burak Yılmaz da takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo-mavililer, ısınma hareketleri, kuvvet ve topsuz yapılan çalışmanın ardından taktik idmanı gerçekleştirdi.

Tayfun Cora TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Tedavi için gittiği İngiltere'den dönen Tayfun Cora'nın ise takımla birlikte çalışmalara başlaması sevinçle karşılandı. Uzun süren sakatlığın ardından yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan savunma oyuncusunun hırslı ve istekli olması teknik direktör Şenol Güneş'i sevindirdi.

Sakatlığı nedeniyle tedavisini ülkesinde sürdüren Slovak oyuncu Vittek'in ise bu ay içinde Trabzon'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.



FERHAT ÖZTORUN'UN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Öte yandan Trabzonspor, savunma oyuncularından Ferhat Öztorun'un ile yeniden nikah tazeleyecek. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu Bordo-mavili kulüple olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek imza töreni saat 14.00'de başlayacak.



KALECİ ONUR'UN KALIP KALMAYACAĞI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Trabzonspor, bir süredir iç transferde görüşme halinde olduğu Onur Recep Kıvrak ile ne zaman sözleşme imzalayacağı ise merak konusu oldu. Günlerdir adı transfer haberleriyle anılan milli kalecinin Bordo-mavili kulüpte kalıp-kalmayacağı tartışma konusu oldu