"Dear Mr. Platini,
I would like to make an official complain about Turkish Football Association for legalising match fixing by announcing the change of article 58 of Diciplinary Procedure. The only aim of this change is to save Fenerbahçe SK from relegation that you know were involved in several match fixing activity  last season.

As yourself and Mr. Infantino mentioned several times, this is UEFA’s and FIFA’s must have diciplinary act and all Federations have to obey this rule. Please take prompt action on this matter and save Turkish Football.

Political interfere and unfair treatment in Turkish Football must be stopped now. Bring justice to Turkish Footbal by following your diciplinary procedures no later than today.

Best regards


Sevgili Platini,

Türkiye Futbol Fedarasyonu hakkında disiplin talimatnamesinin 58. Maddesini değiştirmek sureti ile şikeyi yasallaştırdıkları için resmi şikayette bulunmak istiyorum. Bu değişikliğin ana amacı sizin de bildiğiniz gini geçen sezon bir çok maçta şike yapmış olan Fenerbahçe SK’nün küme düşürülmesini engellemektir.
Şahsınızın ve bay Infantino’nun da defalarca belirttiği üzere bu madde federasyonların değil UEFA ve FIFA’nın olmazsa olmaz maddesidir ve bütün federasyonlar bu kurala uymak zorundadır. Lütfen bu konuda acil hareket edin ve Türk Futbolunu kurtarın.
Türk Futbolundaki siyasi müdahale ve haksız muamele hemen şimdi durdurulmalıdır. Türk futboluna disiplin talimatlarınızı uygulamak sureti ile bugünden geç olmamak koşulu ile adaleti getirin.
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]"