Fenerbahçe avukatlarının korkulu rüyası haline gelen Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz'a; Trabzonspor Barosu Başkanı Mehmet Şentürk, yine baro avukatlarından Hakan Orhan ve şike sürecinde adeta 'tape uzmanı' olan Atilla Dilaver de destek verecek. 

KARAR ÇIKABİLİR
Duruşmayla ilgili www.61saat.com 'un sorularına yanıt veren Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz, "Muhtelemelen karar duruşması olacak. Şike davası sonuçlanıyor diye gözüküyor. Trabzonspor'umuzun hakkınız layıkıyla savunmaya devam edeceğiz" dedi. 

AZİZ YİNE HASTALANIR

Duruşmaya katılacaklardan Avukat Hakan Orhan da, "Aziz Yıldırım'ın ve çapraz sorgusu yapılmayan sanıkların çapraz sorguları tamamlanacak. Avukatlar sözlü savunmalarını yapacak. Dosyada artık fazla bir eksik kalmadı" dedi. "Duruşmaların ne kadar süreceğini bilemeyiz" diyen Orhan," Aziz Yıldırım gelirmi bilemiyorum. Çünkü yine hastalanabilir de… Ayrıca avukatların savunmaları uzun sürebilir. Mahkeme heyeti cuma günü karar verebileceği gibi, karar için yakın bir tarih de verebilir. Karar hazırlığı yapalım diye de mahkeme heyeti kararı 15 gün erteleyebilirler" şeklinde konuştu. 

Ayrıca Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz'ın önceki duruşmalara katıldığı gibi bordo mavi takım lebisesi, kravatı ve bordo mavi kapaklı dosyalarıyla yine  savunma yapacak.