Kardemir Karabükspor, ligin 6'ncı haftasında sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda sürdürdü.

Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde dün yapılan antrenmana sakatlıkları süren Kokaloviç ve Lazareviç katılmazken Serdar takımdan ayrı çalıştı. Tudor, 3 gündür takımla birlikte çalışmalara katılan ve Trabzonspor maçında oynaması beklenen golcü oyuncu Yatabare ile takımın 4 golle en fazla gol atan oyuncusu Traore ile özel olarak ilgilendi.

Tudor, Trabzonspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ve bu maça odaklandıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Önümüzde çok büyük bir takım var. Oyuncularımı da söyledim, bugüne kadar yaptığımız bütün iyi şeyleri tekrarlamak ve üzerine katarak daha da iyi mücadele etmek istiyoruz. Arkadaşlarımdan hafta sonu daha iyi bir maç bekliyorum. Kolay bir maç olmayacak. Rakibimizin kaliteli oyuncuları var. Taraftarsız olarak bu maça çıkacağız. Kendimize odaklanmamız gerekiyor. Ne kadar iyi olacağız, bunu düşünmemiz gerekiyor. Takımımızın güçlü olan yönü ile oyunun kontrolünü elimizde bulundurmamız gerekiyor. Trabzonspor ismine yakışır bir şekilde lige başlamadı ama son maçlarını kazandılar. Bu onlar için iyi bir motive olabilir ve buraya moralli gelecekler. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Biz kendi oyunumuzu oynadıktan sonra gerisi bizi ilgilendirmiyor."