TÜFAD Genel başkanı İsmail Dilber’in başkanlığında Genel başkan yardımcılarından Metin Türel,Tınaz Tırpan,  Hüdai Doğu, Genel sekreter Alaaddin Neganlu, Genel sayman Ahmet Birdal, yönetim kurulu üyelerinden Üstün Türközer, Abdullah Tanyolaç, Mehmet Sümer, Münir Yılmaz, Abdulselam Gökcan, Selami Tavukcuoğlu, Bülent Fil, Nurettin Balaban, Hayati Üstev, Murat Edis ve Denetleme kurulu başkanı Mustafa Meteertem’in yer aldığı toplantıda merhum Kadir Özcan için slayt sunumu yapılarak kendisi bir kez daha anıldı.

Merhum Kadir Özcan’ın anılmasına; Antalya, Burdur, İsparta, Alanya ve Afyonkarahisar illerinin hazırlamış olduğu Merhum Kadir Özcan’ın resminin ve ayrıca Trabzonspor logosuyla beraber “TÜFAD Trabzon Camiasına; Karadeniz ÖZCAN’ını, Türk futbolu Beyefendi Kadir Hoca’sını Kaybetti. Acınızı Paylaşıyoruz. Ruhu Şad olsun” yazısının yer aldığı tablonun adı geçen şubeler adına Antalya şubesi Genel merkez yönetim kurulu üyesi Abdullah Tanyolaç ve TÜFAD Denetleme kurulu başkanı Mustafa Meteertem tarafından Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban’a verilmesi ise TÜFAD camiası adına örnek bir davranıştı.

Toplantı sonrası bir basın açıklaması yapan TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, “Bizler TÜFAD olarak büyük bir aileyiz. 18.000 in üzerinde üyesi bulunan bu büyük ailenin fertlerinden birisi bir olumsuzluk yaşasa bu bizim canımızı yakar. Bu toplantıda merhum Kadir Özcan’ın anılmasından dolayı Trabzon futbolu adına onur duyduğumu ifade ederken, bizi bu acı günümüzde yalnız bırakmayan ve bu toplantıda bu acımızı bir kez daha paylaşanlara bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarız” ifadelerini kullandı.