Karar vermeyip 9 aydır Türk futbolunu el bombası gibi sıkıştıran onlar, sonrada barut fıçısına dönmüş taraftarlara sakin olun çağrısı yapan yine onlar, sizin neyinize inanalım!

Ortamı Onlar Geriyor

Türk futbolunda patlak veren Şike olaylarının ardından tam 9 ay geçti. Her gün işi öteleyen ve karar almayan Türkiye Futbol Federasyonu olayların bugüne kadar tırmanmasının tek sorumlusu iken dün yaptığı sağduyu çağrısı hiçte samimi bulunmadı. TFF, bu süreçte olağanüstü kongreye dahi gidip başkan ve yönetimini değişirken şike olayları ile ilgili hiçbir şey değişmedi. Tahrik eden onlar, sağduyu çağrısı yapanda onlar.

Ne Dediklerine Bakalım

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren “Türk futboluna yön veren ve bu konuda sorumluluk sahibi olan iki güzide kulübümüz arasında cereyan eden ve hoş olmayan açıklamaları üzüntü ve kaygı ile izlemekteyiz. Milyonlara hitap eden kulüplerin yetkili organlarının açıklamalarının sadece sportif açıdan müsabaka seyircilerini etkilemediği, toplumsal huzuru da aynı şekilde etkileyerek kaçırdığı aşikardır. Bu tür topluma olumsuz örnek olan yaklaşımların Türk Futbolundan arındırılması için çaba gösteren Federasyonumuzun bu ve benzeri davranışlara tolerans göstermeyeceğini hatırlatmak isteriz.