Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, Trabzonspor’da kadro dışı kalan Emre Güral ve Turgut Doğan Şahin’le temasa geçtiği öğrenildi.

HER AN BİTEBİLİR

Bursaspor, Trabzonspor teknik direktörü Vahit Halilhodzic kadroda düşünmediği Turgut Doğan Şahin ve Emre Güral’ı renklerine bağlamak için her iki oyuncuyla görüştüğü belirtildi. Transfer komitesinin Bordo- mavili kulüp tarafından kendilerine takım bulmalarını isteği iki oyuncunun menajerleri ile temasa geçerek görüşmelere başladıkları belirtilirken, genç oyuncularla yapılan telefon görüşmesinde Bursaspor’da seve seve oynarız dedikleri iddia edildi.

3 YIL SONRA

Şenol Güneş’inde olurunu alan yöneticilerin, Emre ve Turgut Doğan Şahin’e yaptıkları teklife iki oyuncunun olumlu yanıt verdiği belirtildi. Yeşil Beyazlı yöneticilerin Trabzonspor yönetimiyle yapacakları görüşmenin ardından iki oyuncu Bursa’ya davet edilip transferin bitirilmesi planladığı söylendi. Prensip anlaşmasına varılan iki oyuncunun yapılan teklife olumlu yanıt verdiği gelen bilgiler arasında. Hatırlanacağı gibi Turgut Doğan Şahin, üç sezon önce Bursaspor’la yapılan transfer protokolüne rağmen yaşanan şok gelişme sonrası Gaziantepspor’a transfer olmuştu. Eğer genç oyuncu Yeşil- beyazlı renklere imza atarsa Bursaspor,Şahin transferinde bir anlamda 3 yıl aradan sonra muradına ermiş olacak.