Trabzonspor Medical Park Stadında yapılan törene, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve turnuvanın organizatörü UZN Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Temel Uzun’un yanı sıra turnuvaya katılan sporcular, antrenörler ve aileleri katıldı. 

Kapanış konuşmasını yapan Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, tüm sporcuları tebrik ederek, “Bu güzel turnuvaya katılan, turnuvada mücadele eden tüm minik sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca turnuvanın organizasyonunu üstlenen UZN Sportif adına Temel Uzun’a teşekkürlerimi iletiyorum. Bu turnuva inşallah önümüzdeki senelerde de devam ederek bir gelenek halini alacak. İnşallah bu turnuva Turgut Uçar’ın adına ve yaşantısına yakışır şekilde geleceğin güzel insanları ve güzel sporcuların yetişmesine vesile olur” dedi.

UZN Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Temel Uzun da katılan takımları ve sporcuları tebrik ederek, futbol hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve UZN Sportif adına Temel Uzun tarafından kategorilerinde ilk üçe giren takımlara kupaları, diğer sporculara ise madalyaları ve katılım belgeleri takdim edildi.