61SAAT HABER SERVİSİ - Ancak alacaklıların Trabzonspor'un uzlaşmacı tavrına yanaşmamaları, ülkenin ve Trabzonspor'un içerisinde bulunduğu zor durumun göz önünde bulundurularak taksitlendirme seçeneğini bile reddetmeleri önce kulüp sonra taraftar nezdinde büyük tepkiyle karşılanmıştı.

TABAN TABANA ZIT KİŞİLİKLER, TEK BİR ORTAK NOKTA!

Öte yandan Trabzonspor ödemeleri gerçekleştirdiği şahıslar için resmi sitesinden tek tek had bildiren mesajları ardı ardına yayınladı. Özellikle Aykut Demir için yazılan ''Ancak yaşantısından ahlaki ve vicdani değerlerinin yüksek  olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu futbolcu tüm iyi niyetli taleplerimizi reddetmiş ve tazminatını kur farkı – faiz dâhil olmak üzere talep etmiştir!'' sözleri kısa sürede Türkiye gündemine oturdu. 

Bir tarafta çok katı ve muhafazakar bir hayat yaşayan Aykut Demir, diğer tarafta ise güneydeki en gözde koylardan birinde lüks yatı ile magazincilere yakalanan Ersun Yanal. Normal şartlar altında bu iki taban tabana zıt ismin bir  araya gelmesine olsa olsa ''futbolun zıt kutupları buluşturması'' yorumu yapılacakken, söz konusu Trabzonspor olunca ne yazık ki hatalı kararlar yüzünden heba olan milyonlarca lira konuşuluyor...