Porto’nun, A Milli Takım’ın, Portekiz’i deplasmanda yendiği maçta 2 gol atan Umut Bulut için Toulouse’a resmi teklif yaptığı belirlendi. Yıldız futbolcu, Fatih Terim ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Cim-Bom’u seçti

Attığı 2 gol ve son dakikada yaptırdığı penaltıyla TFF Süper Kupa maçının kahramanı olan ve karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Umut Bulut’la ilgili bilinmeyen bir gerçeği MİLLİYET ortaya çıkardı.

Toulouse’dan 350 bin euro karşılığında kiralanan 29 yaşındaki milli futbolcunun, Porto’nun kapısından döndüğü öğrenildi. A Milli Takım’ın, Haziran ayında Portekiz’i deplasmanda 3-1 yendiği özel maçta 2 gol atan ve başarılı bir oyun ortaya koyan Umut Bulut’a hayran kalan Porto’lu idarecilerin, tecrübeli futbolcuya ve kulübüne resmi teklifte bulundukları ancak olumlu netice alamadıkları belirlendi. İspanya’dan bazı kulüplerin ilgilendiği Umut’un ise Fatih Terim ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle tercihini sarı-kırmızılılardan yana kullandığı vurgulandı. Bonservisiyle birlikte Galatasaray’a gelmek isteyen ancak bunu başaramayan Umut Bulut’un, satın alma opsiyonu ise 3.2 milyon euro olduğu kaydedildi. Cim-Bom’un bu bedeli ödeyerek Umut’un bonservisini alma hakkı bulunuyor.