UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezine, yerel saatle 13.50'de gelen Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF heyeti, burada UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Alasdair Bell ile görüştü.Toplantı yerel saatle 14.00'te başladı ve 1,5 saat kadar sürdü. Başkan Aydınlar, UEFA'ya girişinde kendisini karşılayan Türk basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı ancak saat 15.30 sularında biten toplantının ardından sorulara yanıt verdi.

İNŞALLAH SUÇLU ÇIKMAZ
Aydınlar, "26 Ocak'ta yapacağımız olağanüstü genel kurulla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. UEFA'nın bu konudaki beklentilerini aldık. Bu beklentilerin karşılanmaması halinde uygulanacak müeyyideler nelerdir, bunları konuştuk" dedi.Aydınlar, UEFA ile ilişkilerinin gayet iyi olduğunu belirterek, ilişkilerinin karşılıklı güven esasına dayandığını ifade etti.Başkan Aydınlar, sözlerini şöyle tamamladı:''İnşallah hiçbir suçlu çıkmaz. Yanlış bir şey yapmamışlardır. Kimse cezaya muhatap olmaz. Varsayımlar üzerine yapılan görüşmeler. 8 tane takımın adı geçiyor.''

KARIŞMAYACAKLAR
Bu arada Aydınlar'ın görüşmenin olumlu ve sıcak geçtiğini ifade etiği ve "26 Ocak'ta yapılacak olan Genel Kurul öncesinde UEFA ile bilgi alışverişinde bulunduk, UEFA bizden beklentilerini ortaya koydu. İç bünyemizde olan bir hadise olduğu için hiçbir şekilde karışmayacaklar ve karar saygı duyacaklar" dediği öne sürüldü.Ayrıca UEFA yetkililerinin, 26 Ocak'taki Genel Kurulu çok önemsediği ve olumsuz bir durum görürse rapor ileteceği de kaydedildi.Aydınlar başkanlığındaki TFF heyetinin, bu akşam saatlerinde İsviçre'den ayrılması bekleniyor.