1997-2003 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve UEFA Kupası kazanan kadroda yer alan kaleci Kerem İnan, kariyerini Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) sürdürme kararı aldı.

 

36 yaşındaki tecrübeli kaleci, BAL Ligi'nde mücadele eden İstanbul takımlarından Erokspor'a transfer oldu. Genç milli takımlar seviyesinde 23 kez milli olan Kerem İnan, fizik gücü elverdiği sürece futbola devam edeceğini söyledi.

 

Tecrübeli file bekçisi, "Futbolu bırakma yaşına gelmedim. Futbol, profesyonel ligde de, amatör ligde de oynanır. Bu, gönül işi. Erokspor Bölgesel Amatör Ligd'e oynuyor. Muhteşem bir taraftar topluluğu var. Yönetimi ile güzel bir ekip olmuşlar. Amacım Türk futboluna hizmet edip, benden sonra yetişecek gençlere örnek olmak. Galatasaray'da UEFA Kupası'nı kaldırdık. Orada bitti. Gönüllerde yaşadığımız heyecanı yeni nesillere aktarmak istiyorum. Yeni UEFA Kupaları kaldıracak gençlerin yetişmesi için çaba sarf ediyorum" dedi.

 

Galatasaray altyapısından yetişen Kerem İnan, 2003 yılında sarı kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor, Samsunspor, Etimesgut Şekerspor, Karşıyaka ve Mersin İdmanyurdu takımlarının formalarını giydi.

 

Özellikle Galatasaray camiasının çok yakından tanıdığı bir isim olan Kerem İnan, zaman zaman televizyonlarda yorumculuk yapıyor.