Trabzonspor ile ilgili  “Sosa'nın sözleşmesinde, 'Sadece 10 numara oynar' maddesi mi var?” diye soran Meleke, “Sosa sağ ve sol kanatta kullanılabilir. Novak maça iyi başladı. Okay'ın yanında Onazi daha yaratıcı.

Asıl soru: Rıza Çalımbay'ın takımı nasıl gol atmayı başaracak?

Sosa araya atacak, Burak Yılmaz gol atacak.

Aytemiz Alanyaspor maça iyi başladı. Abdülkadir Ömür'ü unuttum. O bölümde Abdülkadir Ömür büyük sorumluluk aldı. Geriden oyun kurdu ve 3. bölgede ön plana çıkamadı.

Yusuf - Sosa bir arada oynar. Mesele savunma yapıyor denilen adamların savunma yapmaması. Birisi bana 'Aatif savunma yapıyor?' desin... Okay Yokuşlu - Yusuf Yazıcı - Abdülkadir Ömür Trabzonspor'un geleceği noktasında büyük bir yatırım.  Okay muheşem bir oyuncu. Trabzonspor taraftarı Okay hata yaptığunda homurdanıyor ama Okay sorumluluk alıyor hatayı da ondan yapıyor” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz’a çıkan sarı kartla ilgili olarak ise Meleke, “Hakem Burak Yılmaz'ın dirsek konusunda hakem kötü niyetini düşünmüş olabilir. Ondan dolayı sarı kart vermiş olabilir.  Burak Yılmaz gol atıyor ama Rodallega ve N'Doye hiç gol atamıyor. Benim Rıza Çalımbay'dan beklentim. Golü sadece santrforlar atmaz, diğer oyuncuların da gol atması lazım. Quaresma'nın golleri atmasında Şenol Güneş'in çift santrfora geçmesi etkendi” dedi.