61SAAT SPOR SERVİSİ-

Türkiye A Milli takım kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa basınında performansı nedeniyle övgüler ile gündeme gelirken Türkiye'de bazı kurum ve kişiler tarafından anlamsız tepkilerin hedefinde yer almaya devam ediyor.

UEFA'nın resmi sitesinde yer alan verilerde 11 kurtarış ile turnuvanın bu alanda en iyi kalecisi olarak ilk sırada yer alan Uğurcan Çakır, Türkiye adına İtalya ve Galler maçlarında da takımın en iyisi olarak öne çıkmıştı.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NUN GÜNDEM OLMA ÇABALARI GÜLDÜRDÜ...

TRT SPOR ekranlarında yayınlanan programda Serkan Yetkin’in konuğu olan Kaya Çilingiroğlu, Uğurcan Çakır için yaptığı açıklamalar ile izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. Futbolseverler Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamalarına anlam veremezken o anlar sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

Kaya Çilingiroğlu yaptığı açıklamada ''Uğurcan Çakır'ı 25 milyon Euro’ya Premier Lig ekipleri istiyormuş. Nerede kurtardı? Üzerine gelen toplar. Bir tane net pozisyonu yok. Hep üzerine gelen toplar. Bonucci’nin kafa vuruşunu aldı o da auta gidiyordu. Bende beğeniyorum, beğenmek başka bir şey. İyi futbolcu başka bir şey, süper futbolcu başka bir şey.'' ifadelerini kullandı.